FN Blog / Vér-nyomás / Patikadili!
Nyomtatás Betűméret
Patikadili! 2008-02-27 15:41:38
Halj meg az állam kezei között! Akkor fog szeretni a rendszer.

 A patikai kontaktus gyökeresen átalakul, ha rendszeres kuncsaft leszel. Mert biznisz az is, te pedig becsületes fogyasztóvá válsz, ha gyakorta oda hordod a lét.

Én speciel infúziós oldat, infúziós szerelékek után rohangáltam. Mert magát az alternatív készítményt könnyedén beszereztem Németországból. Fillérre ugyanannyiba került, mintha valamelyik gyógyszer magánimportjára szakosodott céget béreltem volna föl. A lényeg, hogy akár így, akár úgy, működik a dolog.

A német patikus csak azért zaklatott, hogy a recept másolatát faxoljam el neki sürgősen. Addig ő nem tudja postára adni a készítményt. Rendben meg is jött azután, időben: egy havi adag 60 ezer forint. Rákgyógyszert (milliós költségűt) ingyen ad a magyar egészségügy minden rászorulónak. Persze szigorúan a protokoll szerinti kemikáliákat!

Ha kiderül, hogy a kémiai pacsmag inkább árt, mint használ, vége! A legújabb kutatások eredményeihez - amíg idehaza nincs törzskönyvezve - nem juthatsz hozzá. Jó ideje tart a vita, helyes-e így. Nem akarnék ebbe belebeszélni. De tart a kétarcúság: saját felelősségedre azt hozol be, amit akarsz.

És úgy halsz meg, ahogy tudsz.

A nevetséges az, hogy a kezelés eszközeit sem kaphatod meg tb-támogatással. Egyedül haldokolsz, s közben havonta behajtják tőled az állam apanázsát: a tb-járulékodat. Hogy szolidáris légy azokkal, akik az állam kezei között rúgják fel a bocskort.

Hurrá!

Cimkék: havi adag, gyógyszer, rákszer
5 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

1. kovacspisti 2008-03-25 15:56:47
A gáborok-bácsiék régen megmondták nekem, hogy agyonüthetem a tanítóbácsit, így nem kell kórházba vinni. Ők lesznek a kórházigazgatók, majd kapok tőlük moslékot.

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Ha ingerel a tehetetlenség, amit a betegrendszer vált ki belőled, ide kiöntheted a szemetest. Csak óvatosan: itt is emberek élnének! Részletek

Hirdetés

A Rák könyv - írta: Rege Sándor

Keresés

Blogértesítő - Vér-nyomás

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről