FN Blog / Vér-nyomás / A gyógyuláscirkusz!
Nyomtatás Betűméret
A gyógyuláscirkusz! 2008-02-29 16:12:04
A betegség nem az egészség ellentéte. Más állapot, amit nem te választasz. Ezekben a sorokban nem az egészségről vagy betegségről, hanem a gyógyulásról folyik majd a szó. A létezésnek arról a térközi állapotáról, amibe a betegségzűr sodor.

Ez a más állapot kódolva van a génjeidben, beadagolod az életmódoddal, a táplálkozással, a hajtással vagy a tunyasággal. Ahogy létezel.
Vér–nyomás!
Ezekben a sorokban nem az egészségről vagy betegségről, hanem a gyógyulásról folyik majd a szó. A létezésnek arról a térközi állapotáról, amibe a betegségzűr sodor.
Vagyis amikor magatehetetlen, kiszolgáltatott, elesett vagy, és éppen azért harcolsz magaddal, a szervezeteddel, a gyógyító műintézményekkel, a gyógydokik hierarchiájával, a szisztémával, hogy talpra állj. (Néha ezt épp az ellenükben éred el!)
És arról, hogy a környezeted: a családod, a szomszédaid, a barátaid, a városod, a régiód, a rendszered, az államod hogyan él vissza, vagy él ellened, vagy az érdekedben – mindezzel!

A kiszolgáltatottság létállapotából szükséges pártfogás vagy hiányában a szemétség lesz porondon.

Miénk ez a gyógyuláscirkusz! 


Cimkék: gyógyulás, egészség, kiszolgáltatottság
53 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. 2008-03-01 22:33:48
Majd megértenétek,ha belerokkantok a stresszbe,fizikailag leamortizálódtok a munkában,és mikor már nem bírtok,elhajít a munkáltató,majd az eü.mint egy rongyot.egyik állítja,alkalmatlan vagy,másik mondja semmi bajod.Végül már orvoshoz sem mehetsz,nem vagy jogosult.Na de kit érdekel hogy TÉNYLEG BETEG VAGYOK????A kutyámat
2. fittego 2008-03-01 20:27:20
„Az egeszseg nem minden, de egeszseg nelkül minden semmi”/Sopenhauer/Nem igazan ertem mi a dolgok lenyege. Most a jelenlegi medicinalis gyogyitokat akarod a sarbadongolni, vagy Oket akarod a "boszorkanyuldozes"nek kitenni?
Nem igen ertem, mert a
1. Jolly 2008-03-01 15:03:13
Felkeltette az érdeklődésemet a cikk, de sajnos nem tudtam semmi épitő gondolatot kihámozni belőle.
« Előző 6    1 2    

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Ha ingerel a tehetetlenség, amit a betegrendszer vált ki belőled, ide kiöntheted a szemetest. Csak óvatosan: itt is emberek élnének! Részletek

Hirdetés

A Rák könyv - írta: Rege Sándor

Keresés

Blogértesítő - Vér-nyomás

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről